.
MORTENS BESLUTNING
www.tonnysamputationsite.dk


Denne side fortæller historien om Morten Reseke og hans beslutning omkring sin amputation. Morten er tidligere politimand og kom til skade med sin venstre fod under fodboldtræning, hvor han gled og vrikkede om på foden som brækkede mange steder. Morten var efterfølgende igennem et utal af operationer, som ikke kunne give ham bedre førlighed og livskvalitet. Morten måtte over flere år leve et liv med mange smerter og mange begrænsninger.

Igennem flere måneder har journalist Camilla Falkenberg og fotograf Asbjørn Sand fra Fyens Stiftstidende fulgt Morten Reseke før, under og efter hans amputation. Morten måtte gøre et valg for sin fremtid, som kunne give ham et bedre liv efter uheldet.


Morten Reseke besøgte mig her i Kolding sammen med sine 2 børn kort før sin amputation. Han ville vise sine børn hvad de kunne forvente sig af en far med benprotese. Morten stod overfor en stor beslutning i hans liv og var nået til det punkt, hvor han mente, at amputation kunne være løsningen. Han ville dog gerne have en snak med en person som havde været igennem et langt forløb som jeg havde.

Herunder har du muligheden for at læse de artikler som Camilla Falkenberg og Asbjørn Sand fra Fyens Stiftstidende har udarbejdet om Morten Resekes beslutning om amputation for et bedre liv. Artiklerne er i PDF format og kan læses hvis du har Acrobat Reader installeret.

Hvis du har lyst til at kontakte Morten Reseke på baggrund af nedenstående artikler så klik her.


FS 17/4-2011:

FS 24/4-2011:

 

FS 1/5-2011: