.
OFFENTLIG OMTALE
www.tonnysamputationsite.dk


Efter at denne hjemmeside er kommet online har flere forskellige medier i 2009/10 bedt om interview med mig omkring min historie, om min beslutning og omkring meningen med denne hjemmeside.

Du kan læse Familiejournalens artikel herunder, samt se beskrivelser af de andre mediers artikler...
..
Avisen JydskeVestkysten bringer torsdag den 19. februar 2009 artiklerne:
  • 'Benet røg - men humøret blev bedre'
  • 'Tonny's hjemmeside hjælper andre'

Pt. kan artiklerne ikke gengives her på hjemmesiden, da jeg ikke har JV's tillladelse til dette. De kan dog læses online på www.jv.dk mod betaling.


Ugebladet Familiejournal Nr. 17, 20. april 2009 bringer på siderne 118 og 119 en artikel, hvor både jeg og mine børn interviewes.

Artiklen har jeg fået lov til at gengive på denne hjemmeside af Familiejournal i PDF format. Du kan læse artiklen ved at klikke på linket herunder.

Du skal bruge programmet Acrobat Reader for at kunne læse artiklen. Hvis du ikke allerede har programmet installeret, så kan du downloade det ved at klikke her.


Amputations Nyt November 2009 bringer på side 13 en artikel om denne hjemmeside.

Jeg tog kontakt til redaktionen i starten af september 2009, hvor jeg fortalte om min historie, samt om at jeg havde lavet denne hjemme-side som en hjælp til andre ny-amputerede. Redaktionen syntes om hjemmesiden og mente, at det var en god idé at gøre bladets medlemmer opmærksom på, at den eksisterede.

Beklageligvis var der en fejl i adressen til hjemmesiden - men den opmærksomme læser kan se den rigtige adresse i grafikken som er brugt på side 13. Det er heldigvis også muligt at Goolge sig til siden.


Tirsdag den 17. august 2010 udkom bladet 'Sund I Syd' nr. 4 2010. Heri er bragt en artikel om mig på side 20 og 21.

Du kan læse artiklen herunder i PDF format ved at klikke på linket herunder.

Det kræver at du har Adobe Acrobat Reader installeret på din computer. Ellers kan du hente programmet her.

Du kan også læse artiklen online på www.sundisyd.dk. Her findes artiklen både i den digitale udgave af bladet og som link på hjemmesiden.


Ugebladet Familiejournal Nr. 39, 27. september 2010 bringer på siderne 6 og 7 en artikel omkring Sahvas Løbeskole 2010 som blev afholdt på Farum Park.

Artiklen har jeg fået lov til at gengive på denne hjemmeside af Familiejournal i PDF format. Du kan læse artiklen ved at klikke på linket herunder.

Du skal bruge programmet Acrobat Reader for at kunne læse artiklen. Hvis du ikke allerede har programmet installeret, så kan du downloade det ved at klikke her.


I første artikel om Morten Reseke's beslutning for amputation omtales bl.a. hans og børnenes besøg hos mig i Kolding. Journalist Camilla Falkenberg og fotograf Asbjørn Sand fra Fyens Stiftstidende var også til stede, så der kunne skrives facts og tages billeder til artiklen.

Du kan læse hele historien om Mortens beslutning ved at klikke på linket i top menuen. Alle artikler ligger i PDF format i god kvalitet og bringer læseren tæt på virkelighed omkring amputation af et underben for at få et bedre liv.

For god ordens skyld skal jeg advare om lidt barske billeder i artikel 2.


Jeg er blevet bedt om at skrive en artikel om midt ophold på Montebello i Spanien 2010.

Artiklen beskriver min oplevelse af opholdet samt min værdi af opholdet. Jeg havde en god oplevelse under mit ophold på Montebello og fik meget værdi af genoptræningen på de forskellige hold som jeg deltog på.

Der var et godt sammenhold mellem de indlagte patienter og der var mulighed for at opleve omgivelserne på egen hånd eller sammen med andre. Klik på billedet hertil venstre for at læse artiklen i bladet.

Link til Montebellos Vennekreds: http://montebellosvennekreds.dk