.
Velkommen til mit lille hjørne af Internet!
www.tonnysamputationsite.dk


Som du kan læse af overskriften, så drejer dette site sig om amputation. Du kan læse min egen historie, samt finde links til information i forbindelse med det at skulle leve som amputeret.

Jeg blev amputeret for ca. 10 år siden - den 9. september 2008. Min situation før denne milepæl i mit liv var præget af mange mange smerter og af daglige begrænsninger, samt talrige operationer fra uheldet og tiden derefter. Jeg havde på et tidspunkt fået nok og så derfor amputation som en god løsning på mit problem - en løsning som jeg havde overvejet mange gange igennem de sidste år.

Hjemmesiden er ment som et bevis på, at man sagtens kan leve med den løsning, som jeg selv valgte for min situation. En stribe mennesker har haft stor glæde af at besøge min hjemmeside, da de selv har stået i en situation svarende til min egen. Amputation er ikke løsningen i alle situationer - men i nogle tilfælde er det hvad der skal til for at få en bedre hverdag. Surf lidt rundt på hjemmesiden og bedøm selv.


Nyhed! Torben Linde Mikaelsen's netop udkomne bog med titlen:
'Husk at komme hjem'
.

.
Torben var ude for et trafik uheld den 7. august 2015, hvor han pådrog sig slemme skader på sin krop fra ryggen og nedefter. Bogen fortæller medrivende Torbens historie fra uheldet, amputationen, genoptræning og hans videre forløb fremefter. Bogens titel er de ord som Torben's kone altid siger til ham når han forlader hjemmet.... 'Husk at komme hjem' - selvom han skulle igennem sit livs mareridt kom Torben hjem igen til sin fantastiske familien. 

Bogen kan købes ved at kontakte Torben. Den koster 150 kroner + fragt.

Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=torben%20linde%20mikaelsen
Email: torbenhoei@gmail.com